Защо да избера "Знам и мога"?

Приятна работна среда - Ние ще помогнем за интелектуалното и емоционалното израстване на Вашето дете и ще превърнем посещението му при нас в истинско удоволствие. 


Защото се стремим да създадем и поддържаме приятелска и непринудена атмосфера, постоянен диалог с Вас и възможност за обратна връзка за Вашето дете, която смятаме, че е изключително важна за всеки един родител. Уютните, светли и просторни учебни зали, оборудвани с разнообразен дидактически материал, предразполагат децата да се чувстват спокойни и уверени при изпълнение на учебните си задължения. 

Залата ни за игра и отдих са с много игри, подходящи за съответната възраст. Разполагаме с учебни компютърни игри и уроци. Те допринасят за пълноценната почивка, много позитивни емоции и развитие на творческия потенциал на учениците.


Качествена подготовка на учебния материал - През учебната година, ние с много търпение и професионализъм, предлагаме системна подготовка по учебната програма и помощ при изпълнение на домашните работи на учениците в малки групи, използваме индивидуален подход към всяко дете, като нашата цел е преодоляване на трудностите, с които се сблъскват учениците и насърчаване на силните им страни. Според желанията, интересите и нуждите на учениците има допълнителна индивидуална дейност по всички учебни предмети. Компютърни мултимедийни занимания по математика, български език, чужди езици, природни науки.

Ползотворно и забавно ангажиране на ваканциите - През свободното време учениците имат възможност да упражняват заложбите си, в заниманията по изобразителни и приложни изкуства, курс по театрално изкуство.


През ваканциите се организират посещения на музеи, кино, изложби, културни и исторически паметници, зоопарка, увеселителни центрове за деца. Децата очакват с нетърпение пикниците, разходките на открито, забавните игри в парка, спортните и скаутските игри и посещението на плувни комплекси. 


За желаещите през лятото предлагаме лагер на море, екскурзии. Изключително полезни са беседите, които провеждаме - Безопасност на движение, Здравословно хранене, Паразитни и заразни болести, беседи за всички празници и много други. 

Компютърни мултимедийни занимания по математика, български език, чужди езици, наука-енциклопедии. Спортни игри на свеж въздух. Викторини, конкурси, петъчни празници, карнавали, партита. Час по начални икономически знания /Джуниър Ачийвмънт/

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
- Организирано хранене на обяд в столова.
- Посрещане на децата от училище, хранене и отвеждане до занималнята /и обратно/.
- Часове за гледане на деца извън графика, вкл. събота и неделя по предварителна заявка.
- Ваканционни екскурзии.
- Допълнителна подготовка за външно оценяване
- Подготовка за олимпиади

Няма коментари: