За занималнята

Занималня „Знам и мога”, град Стара Загора е място, където децата се учат да знаят и могат, а родителите, оставяйки ги там, да бъдат спокойни. Детското заведение  е създадено, за да даде възможност на избор, както на родителите, така и на децата. В него децата овладяват леко и неусетно учебния материал. Освен него учениците  ще намерят многообразие от игри, дейности и забавления – приложно и изящно изкуство, овладяване на чужд език, театрално майсторство, подготовка за олимпиади, работа с компютър...


В забързаното ежедневие, когато всяка минута е ценна, често се налага да си зададем риторичния въпрос „Ако сега имаше някой, който да ми помогне ……. било за час, два или за някое трудно домашно? ” Е , мястото вече е открито – занималня „Знам и мога”.
Няма да сме многословни, просто елате и се уверете сами.

 Занималня „Знам и мога” е изградена, за да бъде в полза целогодишно. Ето защо в нея ще откриете както занималня за ученици от 1 до 7 клас, така и почасови грижи за деца от 5 до 13-годишна възраст. Тук работят високо квалифицирани преподаватели с педагогическа правоспособност. През летните месеци заниманията са насочени към програмирани дейности, както за отмора и почивка така също и за поддържане на нивото от изминалата учебна година. По време на учебната година заниманията са съобразени с индивидуалната потребност на учениците.